söndag 20 mars 2011

LIVEbild + flera stars and stripes brallor

Glad liten nydöpt kille. Alltid kul att få se små söta barn i kläder från Heartbeat Design. Tack mamma E för att jag får visa upp din fina lillkille :)

Var dags att fylla på lite muddisar på Å-kanten. Bland annat dessa favoriten stars&stripes USAinspirerade som hade sålt slut. Denna gång vart de i strl 74 och 68 men fler storlekar kommer så fort jag hinner. Så håll ut alla Västerås-kunder. Prio denna vecka (blir inte mycket gjort under en tenta vecka) är strl 62 som ekar tomt i hyllorna. Skickade med ett par i JNY Designs härliga hjärttyg så ni får väl slåss om vem som ska få dem ;) Syrran var på besök idag så skickade med dem samt en beställning till en kund med hann tyvärr inte fotografera. Ska försöka be henne göra det då hjärtbyxorna vart såå söta.

Älskar ju JNY Designs tyger och det har blivit mycket tyg och många beställningar därifrån. Hon/dom är helt kanon och försöker alltid lösa allt på bästa sätt. Dock missade dom att skicka med ett tyg jag beställt men det förlåter vi såklart. Var bara en jäkla tur att det inte var superbrådis med just det tyget, pjuh!
Förresten beställde jag tygerna 21.00 i Onsdags och fick sms på fredagen att tygerna hade kommit, SNABBA PUCKAR!

4 kommentarer:

  1. Förstår att det är rykande åtgång på dina fina kläder...
    Synd jag inte visste det under alla mina besök i Västerås under 2010, för då hade nog också varit med och slagits om dessa...

    SvaraRadera
  2. Vilken liten sötnos :D. Jag kan bara instämma angående JNY, bättre service går inte att få. Jag skall absolut till syfestivalen i Jönköping.....är ju hemmaplan för mig :D.

    SvaraRadera