tisdag 18 januari 2011

CloudyclothesIdag vart det ett par molnmuddisar a la Sverige. Tyckte dem vart supertuffa och verkligen nått för våren. Den lila färgklicken av moln hann knappt landa på Å-kanten innan den började säljas. På fredag åker alla plagg jag hunnit färdigställa med. Ska bli spännande att se intresset för serien "Cloudy Clothes" by Heartbeat Design.

Kan avslöja att jag beställt nya namnband idag. Denna gång från grannlandet Danmark. Får se om jag blir mer nöjd över denna beställning. Både med bandet och bemötandet från företaget.

6 kommentarer:

 1. Håller med om att dom är supertuffa! Kul att det går bra med försäljningen, lycka till med "cloudy clothes" serien!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Först vill jag tacka så jättemycket för din fina kommentar. Jag blev jätteglad!

  Vilka jättefina byxor och så fint du lyckats med bildredigeringen. Själv har jag fått lägga min på hyllan ett tag, då tiden dessvärre inte räcker till :D. Lycka till med försäljningen och ta en titt i min blogglista ;D

  SvaraRadera
 3. Söta byxor! Vad spännande med en egen klädserie!

  SvaraRadera
 4. Hej igen,
  Det är nog inte själva redigeringen som jag inte hinner med utan att lära mig programmet. En tutorial vore toppen och det är jag övertygad om att flera med mig skulle uppskatta :D. Det är väl som med allt annat, lätt när man kan det ;D. Ser med spänning fram emot en lathund.

  SvaraRadera
 5. Jättefina brallor och snygg redigering!

  SvaraRadera