tisdag 1 februari 2011

Nya namnlappar jag kan rekommendera!!!


Har beställt nya namnlappar från ikastetiket.dk som kom igår. De ser verkligen jättefina ut och kvalitén verkar mycket bättre än de förra jag hade. Upp till bevis när jag testar att sätta fast dem på olika saker samt slänger in dem i maskin. De förra höll ju inte fastän dem var strykbara, men dessa verkar verkligen sitta ordentligt. Tog svarta även denna gång då svart liksom passar till allt. Dock vart texten i gråsilver, en upphottad version helt enkelt. Sydde två enkelsydda dregglisar till min lilla gudson Ludvig som dregglar en heldel nuförtiden när han hittat sin röst. Dock blir han såå varm av de andra jag sytt samt de som dem köpt så nu vart det enkelsydda som vi hoppas passar honom bättre.
Har sytt lite fler grejer idag men det får vara en hemlis några dagar till.

3 kommentarer:

 1. Hej och tack för kommentaren.

  Vilka fina saker du gör! Och super gullig gudson!

  SvaraRadera
 2. hejj!
  är oxå sugen på att testa namnlappar från annat ställe än mina namnband, tycker de är lite dyra + att det är så lång lev tid:-
  hur lång tid tog det ä beställa från dessa?
  var det bra pris?
  inget krångel att det inte är ett svenskt företag?

  hälsning
  erika

  SvaraRadera
 3. Nej inte alls, anpassad svensk hemsida med sek priser. De tog 8-9 dar innan jag fick dem och de kostade 219 kr med frakt för 100 stycken.. Kul för då får man en anledning att beställa fler färger. Rekommenderar dem varmt då de sitter som berg och jag tycker det är finare när man slipper sy. Beställde med gråsilver text, läckert!!

  SvaraRadera