lördag 7 maj 2011

Premiärar napphållare & in the djungle

Jag vet inte hur länge man anses vara ny i branchen men om man jämför mig med de som hållt på i flera år så är jag fortfarande ny. Jag försöker alltid hitta nya idéer om färgsättningar och mönster men också att bredda mitt sortiment. Nyast i hyllan är napphållare som inte alls var svårt att göra med rätt grejer.


Clipsen har jag själv beställt från USA och band samt silikonring är köpt från en liten webshop a la Agneta.
Ska sy upp ett gäng som hamnar på Å-kanten samt på Facebook för er som "gillar" Heartbeat Design där :)

Pris: 60 kr / st

Och så fick man gladerligen plocka fram detta underbara djungeltyg när det damp ner en beställning i inkorgen. Egentligen inkom den för länge sen men det var ingen brådska med leverans då den skulle vara en 1-årspresent till en liten J som fyller nu i maj. Lika roligt att sy i det här tyget varje gång då kläderna blir väldigt unika. Man vill helst klippa utanför mönstret för att få med alla de fina djuren och sy baota plagg men det går ju inte. Hur som så är jag helnöjd med resultatet och med röda muddar till blir de finnemang!!

Har haft mycket i skolan på senaste tiden. En del beställningar att ta itu med osv. men nu känner jag att jag börjar hamna i fas och tar varmt emot era nya beställningar.

Innan årsskiftet fick jag min första beställning på just doppresent. Valet föll på ett underbart velourkit som skulle värma en liten bebis under vintern. Nu hörde hans mamma av sig och lillgrabben hade ju växt ur sina favvo-heartbeat kläder. Denna gång föll valet på ett utav mina absolut favorit-tyger : turkosa moln från JNY Design. Sydda i strl 80 med vita förlängda muddar :)

Har ni sett det nyaste i heartbeat designs tyghylla?1 kommentar: