tisdag 5 april 2011

En beställning upp - en beställning ner

Fick in en beställning i torsdags som levererades redan på fredagen. Ibland gör jag så om jag märker att det är brådis och jag har lite tid över, eller kan prioritera att göra klart den först då inliggande beställningar inte behöver vara klara just på stört. Fick önskemål i nått riktigt killigt och tankarna föll direkt på något i stars & stripes serien som jag är väldigt svag för. Den nyfödda lilla gossen får något att växa i då detta set är sytt i strl 62 med passande mössa storleksmässigt. Sällan någon som beställer de första storlekarna 50-56 då de små bebisarna oftast växer ur dessa VÄLDIGT snabbt. Känner ni igen det? Killigt vart det ja... kul att prova någon ny färgställning tänkte jag och såhär vart resultatet :

Allt sytt enligt vanligt mönster. Mycket som går på rutin nuförtiden men att anta nya projekt för min del tar ca 1 hel dag att genomföra och oftast blir jag för ivrig att se slutresultatet och då blir det bara pannkaka av det. Skulle så gärna vilja försöka mig på en onepiece men skulle nog behöva en del tips och guidning längs vägen.
Kläderna skulle skickas enda ner till Mölndal.

3 st nysydda molnmössor i turkost, lila och militärgrönt till 3 lite större barn 5-10 år. Den lila ska upp till Norrlandstrakterna, den militärgröna till R som fick en mer klargrön molnmössa förut men den var lite för stor för henne så bäst att rätta till problemet. Hon vart väldigt tuff i mössan måste jag säga, lite halvbaggy och småtuff. Hoppas även hennes mamma vart nöjd, hehe! Den turkosa hamnar på Å-kanten i väntan på ny ägare :)

Lite lugnare på skolfronten denna vecka vilket ger mig en chans att sy och fylla på lagret på Åkanten. Har gått en del pyttestorlekar på senaste så ska för en gångsskull fylla på i liten 56 och uppåt. 62an ekar tomt igen så det blir väl dagens projekt. Jag önskar dygnet hade många fler timmar för man vill bara klippa och sy i allt. En del kunder som börja efterfråga överdelen, och jag säger bara Hååååll ut :D

En resa till Jönköping verkar det heller inte bli.. långt att åka själv, åka swebus var katastrof då de går kassa tider och kostar ca 200-300 kr ENKEL! nä.. då får det vara. Tråkigt. Har sökt och sökt efter arrangerade resor dit men hittar inget... googlar och googlar efter alternativ men det enda som kommer upp är min egen blogg, suck!!

5 kommentarer:

 1. Vilken frän kombo på brallorna :o)

  SvaraRadera
 2. Men du, jag tipsar och guidar gärna längs vägen! Vi kan väl höras när du är sugen på att sy en. Obs, du behöver köpa väldigt långa dragkedjor.(Stoff&Stil har jättebra och jättebilliga!)

  SvaraRadera
 3. Tuffa byxor, härlig kombination! Visst hade det varit kul om man hade haft tid och sy lite mer på dygnet....

  SvaraRadera
 4. snygga brallor! synd att du inte kom iväg till syfestivalen.

  SvaraRadera
 5. Vad fina plagg, gillade verkligen kombinationen på byxorna, kul :)

  SvaraRadera