söndag 15 januari 2012

Unisex - helt i min smak

Jag gillar ju när det inte blir FÖR tjejigt eller FÖR killigt. Denna beställning var alltså helt i min smak. Lime, rött och turkost. så unisex det kan bli :D En kollega på jobbet som just nu är mammaledig beställde dessa två kit i strl 74 med förlängda muddar. Helt klart två favoriter och nu är BÅDA tygerna slut, aj aj aj.. det svider i tygsamlar-hjärtat, hihi! Men dem är ju till för att användas!
Får verkligen skämmas för att det var sååå länge sedan jag bloggade. Det har hänt en hel del sen sist. Det har gått i vågor. Ibland har det hänt massor i det privata och Heartbeat har fått stått still lite grann, och vissa dagar har det varit JÄTTE mycket med heartbeat design och det privata har fått stått stilla. Gud vad jag svamlar nu. Hur som haver.. jag och min sambo C har ÄNTLIGEN flyttat till Västerås. I slutet på November fick vi nycklarna till vår nyrenoverade 3a, det känns heeelt underbart! Det känns verkligen superlyxigt att vi faktiskt har ett hobbyrum/syrum. Helt klart en dröm som gått i uppfyllelse. Nu ska vi bara se till att förvaring, arbetsytor m.m blir optimala. Det kliar i fingarna må jag säga!

Har under en lång tid haft många bollar i luften och hoppas snart att jag har en boll mindre att pussla med i mitt schema så jag kan lägga mer tid på en av "bollarna", nämligen Heartbeat Design. Det är så kul att designa, ta fram nya färg- och formkombinationer m.m att jag hoppas det finns mer tid till sånt inom en snar framtid.


3 kommentarer:

 1. Urfint, jag gillar också unisex!!!

  SvaraRadera
 2. Finfint!! Och grattis till lägenheten med hobbyrummet!!!! =o)

  SvaraRadera
 3. Superfint...som alltid!
  Kul med en egen "syskrubb" och jag hoppas du får massor med tid till sömnad.

  SvaraRadera