fredag 16 september 2011

Tags till kläder, livebild OCH nyhet

Äntligen fick jag tummen ur och beställde så kallade "tags" till alla kläder som säljs i butik. Blev smygpremiär på nya loggan och helhetsintrycket blir helt klart bättre med snygga "pris- & storlekslappar" till alla kläder. Titta in i butik Å-kanten i Västerås så får ni se dem. Har hunnit fylla på hyllorna lite grann men det kommer hela tiden mer så titta gärna in lite då och då.
 Tags till kläder

Lilla L i stjärnmössa från Heartbeat Design i uuunderbart härlig turkos, självklart från Jny. Hösten börjar verkligen göra sig påmind så en mössa att värma de små öronen är viktigt nu! Måste ju erkänna att alla ungar (och speciellt L) är vääääldigt söt(a) i mössa!

JAG HÖLL JU NÄSTAN PÅ ATT GLÖMMA.....


Har utökat sortimentet med små tumlösa bebisvantar. Finns i strl 0-6 mån , 6-12 mån och 1-2 år. Vantarna är självklart vändsydda så inga skavande sömmar mot lilla handen. Dessa fodrade med velour som håller lite bättre mot kylan men det går också att välja dubbel trikå, eller ännu varmare, fleece inuti. Lite beroende på när i årstiden de är tänkta att användas.

Ett par vantar blir dina för 90 kr / par
Eller beställ ett set med mössa & vantar för 200 kr

heartbeatdesign@hotmail.com 

4 kommentarer:

 1. Jättefina tags. Har surfat runt i din blogg och blivit inspirerad. Superfina kläder.

  SvaraRadera
 2. Men hur söt var inte den godo gen i mössan då:) gillar dina tags!

  SvaraRadera
 3. Vilken gofis:)
  Loggan är ju tokfin och du kommer nog ha mycket nytta av de fina tagsen. Det är alltid lika inspirerande att läsa i din blogg!

  SvaraRadera
 4. Vilka jättefina tags. Håller också på att ta fram nya.....eller rättare sagt min syrra håller på :D. Dessvärre blir det ingen syfestival för mig. Det blir lite för långt att åka :(.

  SvaraRadera