tisdag 7 december 2010

Dagens lärdom...

Att sy upp kläder i storlek 50/56 är ingen höjdare då dessa är svårsålda  butik. Man ska nog vänta på en beställning i stället vad det gäller just denna pyttestorlekar. De större däremot, försvann och tog slut på bara en vecka så nu är det ny produktion på dessa SAMT större storlekar som jag har ritat på och tagit fram idag, inte helt lätt. Nu har jag i allafall mönster upp till strl 98 vilket känns roligt och ett steg i rätt riktning. Efterfrågan på vuxenmössor i butik har också ökat så några såna hoppas jag hinna producera innan veckan är slut.

Idag klippte jag i nya tyget som jag köpte i helgen. Rosa/oranget stjärnvelour. Det blev ett par muddbxor i strl 80/86 men jag är inte helt nöjd med omkretsen på mudden, men vissa är ju lite rundare än andra så nån söt litet tjej ska dom nog passa! Och så är det ju skönt med lite loosefit också! Någon bild kan jag tyvärr inte bjuda på då den stationära datorn har kraschat! Ska försöka lösa det!

2 kommentarer:

  1. Mmm, det är himla roligt att sy sådana där pyttegrejer men, som du redan märkt, svårsålt tyvärr!
    Men dina kläder ser jättefina ut!

    SvaraRadera
  2. Tack för kommentaren om mina ap-applikationer. Gillar dem skarpt. När det gäller jeanstrikån, så köper jag den av grossist eftersom jag har registrerad firma. Det finns något liknande hos mjuka tyger och hon har mudd som passar till oxå.
    Så kul att du säljer dina alster i butik. Lycka till i fortsättningen !

    SvaraRadera