måndag 25 juli 2011

Vidga sina vyer och följa sina drömmar

Det droppar in mail i inkorgen. Från malmö i syd till Umeå i norr. Mitt hjärta rusar lika mycket varje gång och det gör min dag. Presenter de fått, beställningar som skickats. Alla lika värdefulla.
Häromdagen såldes ett par byxor till Danmark och i förra veckan skickades ett par byxor med till USA. Kan ni gissa vilka? ;)

För de flesta kanske det känns som att sommaren börjar gå mot sitt slut, för mig har den precis börjat. På tors/fre natt åker jag till Kreta tillsammans med min underbara Sambo. När vi kommer hem är det bara 1 vecka kvar tills min själsfrände och syster gifter sig.

Jag har alltså "semesterstängt" och inga leveranser sker numera före 20 augusti. Hoppas att ni har föreseende med detta och ni är SJÄLVKLART välkomna med era beställningar.

Får härliga kommentarer av kunder på mitt nuvarande jobb. Ert beröm värmer mig!

Kan avslöja att tankarna är många och drömmarna ännu fler. Vi ses!

:)


Gudsonen i knickers från Heartbeat Design.
Han får inte mycket sytt till sig nu när min tid inte räcker till.
Tur det finns mycket annat fint att köpa då.

onsdag 13 juli 2011

Storbeställning bigtime!

Storkunder är alltid roligt och här dök en rejäl sådan upp. Vanligast är att beställa 1-3 grejer men denna kund slog till på 5..som blev 10 som blev.hmm.. ja vi är nog uppe i över 25 alster nu då det ännu saknas några grejer. Här nedan ser ni största delen av beställningen. Allt sytt till att passa en 1-åring utom en av mösorna som mamman så snyggt ska matcha sin lilla bebis :) Om några dagar kommer kompleteringen. Ett üvertufft döskalle-set med specialbeställda tryck. Spännande!!